Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție înainte de a utiliza site-ul Stiri247.com. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Descrierea serviciului
Stiri247.com este un site de știri RSS care oferă utilizatorilor săi fluxuri de știri actualizate din diverse surse și categorii. Site-ul oferă conținut informativ și nu poate fi considerat o sursă de informații verificate în mod independent. Stiri247.com nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea, completitudinea sau relevanța informațiilor disponibile pe site.

2. Utilizarea conținutului
a. Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului prezentat pe Stiri247.com sunt rezervate și aparțin proprietarilor respectivi.
b. Utilizatorii site-ului au dreptul de a accesa și utiliza conținutul disponibil pe Stiri247.com în scopuri personale și non-comerciale. Orice utilizare în afara acestui cadru necesită acordul scris al proprietarului drepturilor respective.
c. Este interzisă republicarea, redistribuirea sau modificarea conținutului disponibil pe Stiri247.com fără acordul scris al proprietarului drepturilor respective.
d. Utilizatorii pot utiliza conținutul disponibil pe site pentru a crea legături către articolele respective, menționând în mod clar și vizibil sursa și autorul original al conținutului.

3. Responsabilitatea utilizatorului
a. Utilizatorii site-ului sunt responsabili pentru acțiunile lor și pentru conținutul pe care îl postează sau îl distribuie prin intermediul site-ului Stiri247.com.
b. Utilizatorii sunt obligați să respecte toate legile și reglementările aplicabile în ceea ce privește utilizarea site-ului. Este strict interzisă utilizarea site-ului în scopuri ilegale sau care ar putea afecta negativ funcționarea acestuia sau pe ceilalți utilizatori.
c. Stiri247.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul postat de utilizatori. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a elimina orice conținut considerat ilegal, ofensator, calomnios, obscen sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altora.

4. Limitarea responsabilității
a. Stiri247.com depune eforturi rezonabile pentru a furniza informații precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea, exhaustivitatea sau actualitatea conținutului nostru.
b. Utilizarea site-ului se face pe propriul risc al utilizatorului. Stiri247.com nu poate fi trasă la răspundere pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau de altă natură, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului sau a conținutului său.
c. Stiri247.com nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice defecțiune tehnică, întreruperi, erori, omisiuni sau alte probleme tehnice care pot afecta accesul sau utilizarea site-ului.

5. Modificări și întreruperi
a. Stiri247.com își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment și fără notificare prealabilă furnizarea site-ului sau a oricărei părți a acestuia.
b. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat ce este publicată pe site. Utilizarea continuă a site-ului după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea dvs. a modificărilor.

6. Legile aplicabile
Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile statului Român. Orice litigiu care rezultă din utilizarea site-ului Stiri247.com va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții.

Prin utilizarea site-ului Stiri247.com, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Acest site folosește "cookies". Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.