duminică, august 18, 2019

Cetin Rasit de la Digi FM a testat mașina care schimbă lumea

Prima mașină electrică de curse din România l-a cucerit pe directorul de programe și realizatorul Digi FM, Cetin Rasit, dar si pe cel mai important luptător român de MMA, Ion Pascu "Bombardierul". După experiența de la Sinaia Cetin Rașit face planur..

Autobuzele fără șofer nu mai circulă la Viena, după ce un pieton a fost...

Autoritățile din Viena au suspendat testarea autobuzelor fără șofer, după ce un vehicul autonom a lovit un pieton, la sfârșitul săptămânii trecute. Autobuzul, care poate rula cu maximum 12 kilometri la oră, a lovit o femeie de 30 de ani. Potrivit m..

Ce trebuie să ştiţi dacă mergeţi cu maşina în Italia, Franţa sau Spania

În multe ţări europene, lucrurile s-au schimbat după scandalul emisiilor poluante de la Volkswagen, din 2015. De exemplu, în Milano nu se mai poate circula cu maşini diesel Euro 3, în timp ce Madridul şi Parisul vor interzice din 2025 maşinile pe mot..

Cum poate fi transformată o maşină făcută praf într-un accident într-un bolid gata să...

Un bolid strălucitor poate ascunde urmele unei reparaţii capitale. Sunt ateliere specializate în refacerea maşinilor scumpe, distruse în urma unor accidente rutiere. Bolizii "refăcuţi" sunt apoi scoşi la vânzare, iar cumpărătorii se bucură de preț și..

Norvegia cunoaște reversul medaliei, după ce a devenit raiul mașinilor electrice

Criza schimbărilor climatice ne sileşte pe mulţi să ne regândim obiceiurile zilnice pentru a ne reduce amprenta de carbon. Şi când vine vorba de vehicule electrice, Norvegia este cu mult înaintea tuturor. Datorită, în parte, generoaselor stimulente p..

Clipe de groază la o cursă ilegală. Cel puțin 17 oameni au fost răniți...

Clipe de groază la o cursă ilegală de mașini din sudul Angliei. Cel puțin 17 oameni au fost răniți după ce două dintre mașinile de curse au intrat în plin în spectatori, în urma unei coliziuni. Sute de oameni asistau la cursă, în momentul în care un..

Barcelona ia în calcul măsuri fără precedent pentru a reduce poluarea

Traficul auto în orașul Barcelona ar putea fi taxat. Primăria ia în calcul posibilitatea introducerii unei taxe pentru a limita traficul şi pentru a reduce poluarea. O taxă la intrarea în oraşul cu 1,6 milioane de locuitori este una dintre măsurile ..

Fabrică de Ferrari și Lamborghini false, descoperită și închisă de poliție. Cu cât erau...

O uzină clandestină de bolizi de lux a fost descoperită și închisă de poliția din Brazilia. Aici erau asamblate falsuri ale unor modele de Ferrari și Lamborghini care erau mai apoi vândute pe internet cu un preț și de 7 ori mai mic decât originalele...

Sfârşit de drum pentru una dintre cele mai îndrăgite mașini. Volkswagen stopează producția modelului...

Grupul auto german Volkswagen va înceta în cursul acestei săptămâni să mai producă ultima versiune a modelului Beetle la uzina sa de la Puebla, Mexic, o decizie care înseamnă sfârşit de drum pentru un vehicul a cărui istorie a început în 1938, transm..

Ce prevede proiectul pentru „vehicule lente”

Se înmulțesc proiectele de lege menite să reglementeze circulația vehiculelor lente. Ultima propunere legislativă în acest sens aparține senatorului UDMR Cseke Attila și vizează vehiculele care se deplasează cu cel mult 25 de kilometri pe oră. ACTUA..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..