duminică, august 18, 2019

Cum încearcă turiştii să înşele cu tichete de vacanţă. „Vin cu un copil, apoi...

În fiecare an sunt persoane care încearcă să înşele operatorii de turism, să meargă pe lângă lege şi să obţină gratuitate în baza tichetelor de vacanţă pentru soacră, pentru copii mai mulţi sau mai mari a căror vârstă nu e declarată real. Precizarea ..

Atenție, dacă vreți să mergeți în Grecia, Croația, Serbia sau Portugalia! Avertizări de călătorie,...

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri mai multe avertizări de călătorie pentru cetățenii români care vor să meargă în Grecia, Croația, Serbia sau Portugalia. În Grecia este caniculă sâmbătă și există un risc evaluat la „cod roșu” în ceea ce..

Avertisment de călătorie în India pentru cetățenii români, în urma revocării statului special al...

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în India că, începând de luni, pe fondul escaladării tensiunilor apărute ca urmare a revocării statutului special al statului Jammu şi Kashmir, guvernul..

Topul în care CNN a inclus orașul Cluj-Napoca

CNN a inclus orașul Cluj- Napoca în top 20 cele mai frumoase orașe din Europa care nu sunt sufocate de turiști. Publicația scrie că orașul Cluj-Napoca este al doilea oraş ca mărime și este punctul de oprire pentru cei care vor să exploreze Munţii Apu..

„Turist acasă”, transmisiuni live din subteran și aventuri la înălțime

Alexandra Albu, Cătălin Nunu și “Turist acasă” pornesc vineri, 2 august 2019, spre Ținutul Secuiesc. Prima ediție a emisiunii din luna lui Gustar va fi transmisă în direct din adâncurile Salinei Praid, iar corespondenții Digi24 vor avea intervenții d..

Caravana “Turist acasă” în “Tărâmul fermecat cu ochi albaștri”

După Delta Dunării, Transfăgărășan și litoralul Mării Negre vine rândul Retezatului. De pe crestele munților, reporterii Digi24 vor transmite în direct pentru telespectatorii care nu au plecat încă în vacanță. Vineri, 26 iulie 2019, Caravana “Turist ..

Istoria stațiunii Mamaia. Ce rol au avut cele 35 de vile selecte din jurul...

Inițial a fost un mic sat pescăresc, bătut de vânturi și plin de dune de nisip, înalte de 4-5 metri. La începutul secolului al XX-lea, autoritățile au intuit potențialul locului, așa că au conceput un plan de dezvoltare a zonei. Și au avut dreptate: ..

Cum se trăiește în țara care nu există

Istoria Ciprului este una foarte bogată, insula a aparținut imperiului bizantin, venețienilor, grecilor, otomanilor, francezilor sau britanicilor. Toți și-au lăsat amprenta în acest loc, dar istoria modernă este singură perioada în care insula a deve..

Gestul „scandalos” pentru care un cuplu de turiști a fost amendat cu 950 de...

Un cuplu de turişti germani surprinşi vineri în Veneţia pregătindu-şi o cafea la un aragaz de voiaj, la baza podului Rialto, a fost amendat cu 950 de euro şi rugat să părăsească oraşul, informează AFP și Agerpres. Cei doi berlinezi, în vârstă de 32 ..

Ce trebuie să faceți dacă vreți să plecați cu mașina în concediu

Specialiștii auto vin cu recomandări pentru șoferii care se pregătesc să plece la drum, astfel încât să evite eventuale dificultăți care să le dea peste cap concediul şi care să îi coste mulţi bani pentru reparaţii care puteau fi evitate în urma unor..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..