duminică, august 18, 2019

Un tablou cu Bill Clinton în rochie a fost găsit în casa miliardarului Jeffry...

Un tablou care îl înfățișează pe Bill Clinton purtând o rochie și pantofi cu tocuri a fost găsit în casa miliardarului Jeffry Epstein care s-a sinucis sâmbătă în închisoare unde aștepta procesul pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori, rel..

Wall Street Journal: Donald Trump vrea să cumpere Groenlanda

Preşedintele american Donald Trump a discutat în privat cu asistenţi şi consilieri ideea Statelor Unite de a cumpăra insula Groenlanda ca o modalitate de extindere a teritoriului Statelor Unite, au declarat surse citate de Reuters. Wall Street Jour..

Soluţia lui Donald Trump pentru reducerea numărului de atacuri armate: Mai multe spitale de...

Donald Trump a găsit o soluție pentru reducerea numărului de atacuri armate din Statele Unite: construcția de mai multe spitale de psihiatrie. Președintele american este de părere că agresorii care deschid focul în locuri publice au probleme mentale..

Cinci persoane și un câine au supraviețuit prăbușirii unui avion privat, în SUA

Un pilot NASCAR, familia lui și cei doi piloți ai unui avion privat au supraviețuit prăbușirii aeronavei, pe marginea unui drum din statul american Tennessee, transmite ESPN. Pilotul NASCAR Dale Earnhardt Jr. se afla la bordul avionului privat Cessn..

Un american a șocat Poliția: și-a drogat pisica cu metamfetamină

Un bărbat din statul american New Mexico a fost arestat și acuzat pentru că își droga pisica cu metamfetamină, un drog din categoria celor foarte periculoase, relatează CNN. Aron Spaulding, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat în 4 iunie, inițial..

Donald Trump sugerează „o întrevedere personală” cu președintele Chinei în legătură cu Hong Kong

Președintele american Donald Trump a sugerat organizarea unei întrevederi personale cu omologul său chinez, Xi Jinping, pentru a discuta despre criza politică din Hong Kong, informează postul BBC News. Liderul de la Casa Albă s-a declarat încrezător..

Secretomania, radioactivă pentru Rusia. Accidente nucleare produse din neglijenţă, incompetenţă şi complexe de inferioritate

Secretomania este liantul tuturor accidentelor nucleare suferite de Moscova. O moștenire nefericită din epoca sovietică. În comunism, ne aducem aminte și din România, orice accident era secret de stat. Explozia de la Cernobîl din 1986 a fost comunica..

Donald Trump dă liber la uciderea a 2000 de specii aflate pe cale de...

Administraţia preşedintelui republican Donald Trump a anunţat luni că a finalizat o controversată revizuire a unei legi federale din 1973 care protejează numeroase specii de plante şi animale ameninţate pe teritoriul SUA, şi care a permis salvarea de..

Noi reguli pentru cei care solicită Carte verde în SUA

Administrația americană a aprobat reguli noi, care ar putea reduce numărul imigranților legali în Statele Unite. Cei care solicită Carte verde și viză vor putea fi refuzați dacă au venituri mici ori studii puține, pentru că asemenea categorii se pot ..

Scaramucci: Partidul Republican l-ar putea înlocui pe Donald Trump în scrutinul prezidenţial

Anthony Scaramucci, fost director de comunicare al Casei Albe şi membru al Partidului Republican, a declarat luni că formaţiunea politică ar putea fi nevoită să îl înlocuiască pe preşedintele Donald Trump în scrutinul prezidenţial din anul 2020, info..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..