duminică, august 18, 2019

Prima reacţie de la Moscova după incidentul nuclear: „Se mai întâmplă şi accidente”

Autorităţile de la Moscova au vorbit, marţi, pentru prima oară despre explozia rachetei cu propulsie nucleară, după ce au păstrat tăcerea pentru mai bine de o săptămână. Kremlinul dă un răspuns şocant: „Accidentele se mai întâmplă”. Ruşii au ţinut şi..

Explozia din Rusia | Meteorolog, despre deplasarea norului radioactiv spre Europa: Greu de spus...

Particule posibil radioactive au fost eliberate în atmosferă în timpul exploziei rachetei rusești. Reprezintă ele un pericol pentru Europa? Iată ce spune un meteorolog. Jurnalist: Sigur că lumea se va alerta, pentru că lumea își amintește de Cernobî..

Avion militar NATO, pe punctul de a lovi aeronava ministrului rus al Apărării

Un avion militar al Alianţei Nord-Atlantice s-a apropiat periculos marţi, deasupra Mării Baltice, de aeronava ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunţă autorităţile ruse, conform MEDIAFAX. Un avion multirol de tip F-18 aparţinând NATO s-a ap..

Donald Trump spune că „știe multe” despre explozia misterioasă din Rusia

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că ştie "multe" despre explozia misterioasă care s-a produs într-o bază militară rusă şi a dat asigurări chiar că SUA au o armă similară, o afirmaţie dezminţită imediat de un expert respectat, relate..

Cazul Caracal, pretext de fake news cu Deveselu

Se fac trei săptămâni de când a izbucnit criza Caracal. Încă de la început, în comunicarea publică în legătură cu această criză a existat o informație, care, mai direct sau insidios, și-a făcut loc în opinia publică: informația cum că, cumva, ceea ce..

Misterul exploziei rachetei rusești: Ce armă testau, de fapt, rușii în Oceanul Arctic

Explozia rachetei rusești, produsă, săptămâna trecută, la o bază navală din regiunea Arhanghelsk, ridică tot mai multe semne de întrebare legate de natura testului și ce s-a petrecut, cu adevărat, acolo. Singurele certitudini sunt legate de victimele..

Proteste la Moscova: Duma de Stat anunţă o reuniune extraordinară consacrată unei presupuse „ingerinţe”...

Deputaţii ruşi au anunţat luni o reuniune extraordinară săptămâna viitoare consacrată unei presupuse „ingerinţe” străine în favoarea mişcării de protest pentru alegeri libere la Moscova, după o serie de avertismente adresate mai multor ţări şi canalu..

Rusia cere Google să nu facă publicitate evenimentelor „ilegale”

Roskomnadzor, Serviciul federal pentru control în domeniul comunicaţiilor, tehnologiilor informaţionale şi comunicaţiilor în masă din Rusia, a anunţat că a cerut Google să înceteze să mai facă publicitate „evenimentelor în masă ilegale” pe platforma ..

Proteste pentru democrație și alegeri libere în Rusia. Sute de manifestanți au fost arestați

Proteste pentru democrație și alegeri libere în Rusia. La Moscova și Sankt Petersburg, orașul natal al lui Vladimir Putin, zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru al patrulea weekend la rând. Ei acuză autoritățile că încearcă să fraudeze aleg..

Criză de pastile de iod, în nordul Rusiei, după explozia unei rachete nucleare

Farmaciile din nordul extrem al Rusiei rămân fără pastile de iod. Cererea a crescut foarte mult, după ce a avut loc o explozie la o bază de testare a rachetelor din regiunea Arhanghelsk. În cel mai apropiat oraș, aflat la 47 de kilometri depărtare,..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..