duminică, august 18, 2019

Avioane de vânzare pentru 1.000 de dolari. Cine le vinde

12 avioane abandonate de proprietari pe aeroportul Wilson, din Nairobi, au fost scoase la vânzare de către autoritățile aeroportuare din Kenya, iar prețurile nu sunt deloc de neglijat, transmite BBC. Problema celor 12 aeronave scoase la vânzare este..

Studiu: Pierderi globale de peste 44 miliarde de dolari, în urma catastrofelor naturale și...

Catastrofele naturale şi dezastrele provocate de om au dus la moartea a peste 5.000 de persoane şi au generat pierderi economice de peste 44 miliarde de dolari (39,7 miliarde euro), în primul semestru la nivel mondial, potrivit unui studiu preliminar..

Guvernul Groenlandei, răspuns pentru Donald Trump: „Insula nu este de vânzare”

Groenlanda nu este de vânzare, i-a transmis vineri Guvernul provinciei autonome daneze preşedintelui american, Donald Trump, informează CNN."Groenlanda nu este de vânzare", a comunicat Guvernul autonom. Casa Albă şi Departamentul de Stat nu au avut ..

Ultimele cuvinte rostite înainte de execuție de un criminal care a ucis două femei

Un bărbat găsit vinovat de săvârșirea unui dublu omor în SUA și care a ales să moară prin electrocutare a fost executat joi noapte într-un centru de detenție din Tennessee. Stephen West a fost condamnat la moarte pentru că a ucis o femeie și pe fiic..

O altă capitală pentru Indonezia. Propunerea făcută de preşedintele ţării

Președintele Indoneziei a propus, în mod oficial, mutarea capitalei țării pe insula Borneo. El a făcut o cerere în acest sens în timpul discursului său din Parlament despre starea națiunii, cu o zi înainte ca țara asiatică să celebreze 74 de ani de ..

Ministru venezuelean: Guvernul este dispus să reia dialogul cu opoziția

Guvernul venezuelean este dispus să relanseze discuțiile cu opoziția, care au fost întrerupte după ce Statele Unite au impus noi sancțiunii asupra țării, a declarat joi ministrul de Externe, Jorge Arreaza. „Președintele Nicolas Maduro a cerut o pauz..

Trump recomandă Israelului să nu permită intrarea în țară a două membre propalestiniene ale...

Tzipi Hotovely, adjunctul ministrului israelian de Externe, a informat joi că Israelul a decis să nu permită accesul lui Ilhan Omar și Rashidei Tlaib, membre ale Congresului american, în această țară, ca urmare a declarațiilor acestora referitoare la..

Premierul italian: România se numără printre țările care vor primi imigranți de pe nava...

Șase state, printre care și România, s-au oferit să preia imigranții aflați la bordul navei caritabile Open Arms, care nu a primit permisiunea de a acosta în porturile italiene, a anunțat premierul Italiei, Giuseppe Conte, potrivit Mediafax. Potrivi..

Opt militari au fost uciși într-un schimb de focuri la granița dintre India și...

Trei militari pakistanezi și cinci indieni au fost uciși joi în urma unui schimb de focuri la granița dintre India și Pakistan, în regiunea disputată Kashmir, au informat autoritățile de la Islamabad, citate de Reuters. Anunțul a fost făcut de gener..

Cum a încercat un sat din Germania să angajeze un medic: în anunț s-a...

Satul Kollnburg din Bavaria Inferioară a ajuns în centrul atenţiei după ce a încercat să atragă un medic de familie, punând accent pe faptul că primăriţa sa, Josefa Schmid, în vârstă de 45 de ani, este necăsătorită, informează DPA, citată de Agerpres..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..