duminică, august 18, 2019

Cel puţin şapte răniţi în urma unei bătăi între români, într-un bloc din Germania...

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse pe fondul unei dispute familiale într-un bloc de locuinţe din sud-vestul Germaniei, informează site-ul de ştiri PZ-news.de, citat de Mediafax. Violenţele, în..

Un francez a cerut ajutor la 112 după un accident în munţi. După şapte...

Probleme mari pentru un turist din Franţa, care a suferit un accident în munţii din Italia şi a cerut ajutor la 112 pentru că şi-a rupt picioarele. Au trecut însă şapte zile, iar echipele de salvare nu au reuşit să dea de el. Incidentul a fost rap..

A câștigat la loterie 209 milioane de euro cu un bilet de doar doi...

A câștigat la loterie 209 milioane de euro cu un bilet de doar doi euro! Vorbim despre un jucător extrem de norocos din Italia. Este un premiu record la loteria din Peninsulă. Fericitul câștigător este din Milano. La aflarea veștii, chiar în cafen..

Românii s-au îmbulzit să urce pe feribotul care îi duce din Samothraki pe continent....

Turiștii blocați de mai multe zile pe insula grecească Samothraki au început să ajungă pe continent. Cursele tur-retur către portul Alexandroupolis au fost reluate de ieri. Nu fără scandal însă. Românii aflați acolo au relatat că oamenii s-au îmbulz..

MAE anunță că au fost reluate cursele pe ruta Samothraki – Alexandroupolis

Ministerul de Externe a anunțat, miercuri, că au fost reluate cursele tur- retur de pasageri și autovehicule pe ruta Insula Samothraki – Alexandroupolis. Instituția a precizat și programul navelor. "Cu referire la situația din insula Samothraki, Rep..

MAE anunță că au fost reluate cursele pe ruta Samothraki – Alexandroupolis

Ministerul de Externe a anunțat, miercuri, că au fost reluate cursele tur- retur de pasageri și autovehicule pe ruta Insula Samothraki – Alexandroupolis. Instituția a precizat și programul navelor. "Cu referire la situația din insula Samothraki, Rep..

Continuă coşmarul românilor blocaţi în Grecia, pe insula Samothraki. Feribotul va aduce pe continent...

Continuă coșmarul turiștilor, printre care și români, blocați pe insula grecească Samothraki, din nordul Greciei, din cauză că s-a defectat feribotul. Autoritățile au anunțat că astăzi vor fi reluate cursele, dar doar pentru pasageri. Asta în condiți..

Germania renunţă la o taxă care doar în 2018 a adus venituri de aproape...

Germania va renunţa din 2021 la taxa de solidaritate, a anunţat luni ministrul de Finanţe, Olaf Scholz, adăugând că doar câţiva contribuabili bogaţi vor continua să o plătească, transmit Reuters şi Bloomberg. Taxa de solidaritate a fost introdusă l..

Sute de români, blocaţi în Samothraki. O româncă a povestit la Digi24 în ce...

Sute de români sunt printre cei 1500 de turiști blocați pe insula Samothraki, din nordul Greciei, după ce feriboturile care asigurau transportul pe continent s-au stricat. Ioana Tianu, o româncă aflată în apropiere de insula Samothraki, a povestit la..

Britanicii se pregătesc de apocalipsa Brexit. Au fost făcute stocuri de mâncare, băuturi şi...

Britanicii şi-au făcut stocuri de produse alimentare, băuturi şi medicamente în valoare de circa 4 miliarde de lire (aproximativ 4,2 miliarde de euro) de teama unui Brexit fără acord, relevă luni cotidianul britanic The Guardian, citat de portalul be..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..