duminică, august 18, 2019

Jean Claude Juncker, operat de urgență

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a revenit de urgenţă din vacanţă în Luxemburg pentru o operaţie urgentă de extirpare a vezicii biliare, a informat sâmbătă executivul european, preluat de Agerpres. Jean-Claude Juncker, în vârstă ..

De ce vrea Trump să cumpere Groenlanda. Ce așteaptă să obțină după ce se...

Motivele pentru care Donald Trump este interesat să cumpere Groenlanda, cea mai mare insulă daneză, ar fi unele extrem de pragmatice, se arată într-o analiză a jurnaliștilor de la CNN. Groenlanda este bogată în zăcăminte prețioase și are un rol geopo..

Actorul american Peter Fonda a murit în urma unui cancer pulmonar

Actorul Peter Fonda, devenit celebru cu rolul din filmul „Easy Rider”, fiul lui Henry Fonda şi fratele lui Jane Fonda, a murit vineri la vârsta de 79 de ani, în urma unui stop respirator provocat de cancerul la plămâni de care suferea, a anunţat fami..

O nouă măsură care va tensiona relațiile SUA-China: Trump vrea să vândă avioane F-16...

Administraţia Donald Trump a înştiinţat Congresul SUA că intenţionează să vândă avioane de vânătoare F-16 Taiwanului, o decizie care va amplifica tensiunile cu Beijingul, informează Mediafax. Doi oficiali din cadrul Administraţiei de la Washington ş..

Polonia ar putea sprijini SUA în misiunea de protecție din Strâmtoarea Ormuz

Polonia ar putea sprijini misiunea militară condusă de Statele Unite pentru a proteja transportul maritim în Golf după confiscarea recentă de către Iran a unui petrolier navigând sub pavilion britanic în Strâmtoarea Ormuz, a declarat ministrul polone..

Câți imigranți va prelua România de pe nava caritabilă Open Arms, refuzată de Matteo...

România va prelua 10 migranți dintre cei aproape 150 de pe nava caritabilă Open Arms, căreia ministrul de interne italian, Matteo Salvini, i-a interzis să acosteze în porturile din peninsulă. Informația se află într-un răspuns al Ministerului Afaceri..

Cel puţin şapte răniţi în urma unei bătăi între români, într-un bloc din Germania...

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse pe fondul unei dispute familiale într-un bloc de locuinţe din sud-vestul Germaniei, informează site-ul de ştiri PZ-news.de, citat de Mediafax. Violenţele, în..

Elefant adus în pragul morții de cruzimea oamenilor

Cruzimea oamenilor față de animale nu pare să aibă limite. Nici măcar când e vorba de cele domestice, de care oamenii se ajută ani la rând. Vă avertizăm urmează imagini cu puternic impact emoțional, cu un elefant din Sri Lanka, forțat să muncească pâ..

SUA: Jeffrey Epstein avea oasele gâtului zdrobite (media)

Autopsia corpului finanţistului american Jeffrey Epstein a arătat că acesta avea oasele gâtului zdrobite, au afirmat surse anonime citate de Washington Post și New York Times. Medicul legist al New York-ului a avertizat împotriva oricărei concluzii p..

Criza din Hong Kong: Armata chineză avertizează că poate ajunge în doar zece minute...

Administraţia de la Beijing a avertizat, vineri, că armata chineză poate ajunge în doar zece minute în provincia autonomă Hong Kong, unde sunt programate noi proteste masive. Sute de tancuri chineze sunt staţionate într-un stadion situat la doar şap..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..