duminică, august 18, 2019

Autostrada de care Guvernului i-a fost rușine. Cei 22 de kilometri dintre Lugoj și...

Circulația rutieră pe cei 22 de kilometri ai lotului 4 de pe Autostrada Lugoj-Deva a fost deschisă, miercuri, după ce CNAIR a preluat de la constructorul spaniol al lotului 3 bucata cu bretelele de acces ale nodului Ilia. Anunțul a fost făcut de comp..

Lucrări oprite la drumul expres Craiova-Piteşti și dosar penal pentru constructor. Motivul incredibil

Gata cu munca si pe drumul expres Craiova-Piteşti. Lucrările la primul tronson, de 17 kilometri, au fost oprite la nici trei luni de la start pentru că fermierii care au teren în zonă au făcut plângeri penale constructorului. Începerea lucrărilor s-..

Reportaj BBC despre „drumurile criminale ale României” și protestul #șîeu

Postul BBC Radio 4 va difuza, pe 22 august, un reportaj de 28 de minute despre drumurile „criminale” din România, în condițiile în care țara noastră se situează pe primul loc în Europa în ceea ce privește rata accidentelor mortale de pe șosele. Anual..

Motivul absurd pentru care nu poate fi deschisă circulației autostrada Lugoj-Deva

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, care are o lungime de 22 de kilometri, a fost recpționat însă nu poate fi deschis traficului pentru că recepția lucrărilor la lotul 3 nu a fost finalizată. Pe lotul 3 se află bretelele care ar fi trebuit să descarce..

Criză de benzină și motorină în Portugalia. Vehiculele private sunt alimentate cu rația

Portugalia, care se bazează în mare măsură pe turism, primește o lovitură grea în plin sezon de la camionagii. În plin sezon turistic, Portugalia a fost nevoită să aplice rații la carburanți. Au fost alimentate porturile, aerporturile și spitalele, ..

FOTO | Primăria Capitalei a achiziționat 130 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid. Vor intra...

130 de noi autobuze, de tip hibrid, pentru un transport public mai confortabil, modern și mai puțin poluant în București! A fost finalizată achiziţia derulată de Primăria Capitalei. Câştigătorul licitaţiei este Mercedes-Benz, iar modelul autobuzului ..

Cea mai aglomerată zi din an pe aeroporturile lumii

Astăzi va fi cea mai aglomerată zi din an pe aeroporturile lumii. Potrivit unei companii de analiză și previziuni în industria aeronautică, 17 milioane de oameni vor zbura cu mai mult de 115.000 de curse. Cele mai solicitate companii aeriene sunt A..

Gabriela Firea dă asigurări că circulația tramvaiului 41 va fi reluată până la 1...

Lucrările la pasajul care trece peste râul Dâmbovița și șoseaua Virtuții, în sectorul 6, vor fi încheiate până la sfârșitul anului, dă asigurări primarul general al Capitalei. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea spune că a vizitat..

Radiografia unui eșec. Metroul din Drumul Taberei: 16 miniștri și 4 ani de întârzieri

Metroul „Drumul Taberei” a devenit o poveste fără sfârșit. El reprezintă cel mai bun exemplu al incompetenței, din cauza căreia proiecte importante bat pasul pe loc. Anunțată cu surle, trâmbițe și șampanii din 2012, Magistrala 5 nu a fost „ajutată” n..

Deschiderea metroului în Drumul Taberei, pusă din nou sub semnul întrebării

Metroul din Drumul Taberei s-ar putea să nu fie gata nici anul acesta. Cu datorii mari la constructorul Astaldi, Metrorex are acum conturile blocate. Totul după ce Astaldi a dat în judecată Metrorex și a câștigat. Cel mai probabil, problema se va pun..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..