duminică, august 18, 2019

ANAF a demarat o serie de controale. Ce domenii sunt vizate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat o amplă acţiune de control în vederea combaterii evaziunii fiscale şi pentru creşterea conformării la declarare a obligaţiilor fiscale, principala zonă vizată fiind Bucureşti - Ilfov, informe..

Firma care are 18.400 de procese

Firma americană Monsanto, cumpărată de gigantul german Bayer, a ajuns la 18.400 de procese în Statele Unite din cauza erbicidului Glifosat, suspectat că este cancerigen. Sunt cu 5.000 mai mulţi reclamanţi decât acum şase luni, iar compania germană a ..

BAD. Autoritățile, tot mai îngrijorate că giganții IT au dobândit o putere prea mare

Giganții tehnologici au ajuns să nu mai concureze în piață, ci au devenit pur și simplu piața, iar acest lucru deja provoacă panică. Departamentul de Justiție din America a luat decizia să deschidă o anchetă amplă în cazul giganților IT precum Facebo..

Motorul economiei românești pierde din putere. Cei trei indicatori care stârnesc îngrijorare

Motorul economiei începe să piardă din putere. Creşterea producţiei industriale a fost aproape zero luna trecută, fiind la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni. Numărul angajaților este în scădere de trei luni încoace, comenzile pentru export au..

Ploile din ultima perioadă au majorat facturile companiilor din Arad de câteva ori: „În...

Tot mai mulţi agenţi economici din Arad reclamă faptul că plătesc facturi pentru apă şi canalizare majorate de câteva ori, în ultimele luni, după ce compania locală care asigură serviciile a impus ca firmele şi instituţiile să plătească şi pentru col..

Amendă uriașă pentru Facebook. Mark Zuckerberg nu va mai deține controlul absolut asupra deciziilor

Amendă uriașă pentru Facebook, în Statele Unite: gigantul IT a fost amendat cu cinci miliarde de dolari, pentru că nu a respectat intimitatea utilizatorilor săi. Autoritățile americane susțin că Facebook și-a înșelat clienţii când le-a promis că le p..

Se schimbă strategia la Ryanair. Compania, obligată să reducă activitatea şi chiar să închidă...

Compania aeriană irlandeză Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anunţat că şi-a revizuit estimările privind numărul de pasageri pe care îi va transporta în vara anului 2020 din cauza întârzierilor în livrarea avioanelor Boeing 737 MA..

Două modele Dacia low-cost vor fi produse în Nigeria

Renault vrea să producă două modele Dacia low-cost în Nigeria, ca urmare a unui joint venture cu un conglomerat local. Modele Logan și Duster ar urma să fie asamblate la o uzina din Lagos, începând chiar din octombrie anul acesta, a informat grupul a..

UE a lansat o investigaţie asupra activităţilor Amazon. De ce este suspectată compania americană

Comisia Europeană a anunţat, miercuri, iniţierea unei investigaţii care vizează compania de comerţ online americană Amazon, suspectată de încălcarea reglementărilor Uniunii Europene în domeniul concurenţei, informează Mediafax. „Am decis să examinez..

Amazon îi plătește pe clienți pentru istoricul site-urilor accesate

În goana dupa colectarea de date, Amazon recurge la strategii discutabile: plăteşte pentru ele. În promoţia Prime Day, un fel de Black Friday de 48 de ore al grupului, compania americană oferă un cupon de 10 dolari cumpărătorilor care acceptă să-şi c..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..