duminică, august 18, 2019

Bicicletă unică în lume făcută în România. Povestea unei afaceri de succes pornite într-un...

În România, lângă Ploieşti, se construiesc biciclete unice în lume. Dintre cele 450 de mii de vehicule pe două roţi, câte se vând anual la noi, câteva ies în evidenţă. Sunt fabricate din bambus laminat şi vin la pachet cu o lecţie de afaceri. Cum a r..

Amenzi de peste 1 milion de lei în urma controalelor la sălile de noroc....

Peste 5.000 de săli de jocuri de noroc au fost verificate în ultima lună de polițiști, care au dat amenzi de peste un milion de lei. 69 la sută dintre săli nu au pază, au constatat oamenii legii, iar 437 dintre ele nu au nici măcar seif pentru depoz..

Bucureștenii ar putea scăpa de cea mai mare ruină din centru. Ce se va...

Clădirea abandonată a Casei Radio din Capitală ar putea fi readusă la viaţă curând. Proprietarul unui mall renumit a semnat pre-contractul de vânzare-cumpărare pentru pachetul majoritar de acțiuni. AFI Europe NV anunță semnarea pre-contractului de vâ..

Orașul care ar putea depăşi în câţiva ani Bucureştiul, în topul salariilor

În Bucureşti şi Cluj se câştigă cel mai bine. Asta arată un studiu realizat pe piaţa muncii din România. În Capitală, salariul mediu lunar depăşeşte 3.600 de lei, iar la Cluj sare de 3.100 de lei. Dar, oraşul din Ardeal ar putea depăşi în câţiva an..

S-au scumpit pungile din plastic. Guvernul a majorat ecotaxa

Ecotaxa pentru pungi din plastic se majorează de la 10 bani la 15 bani pe bucată, a decis marţi Executivul, care a aprobat la propunerea Ministerului Mediului un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru reducerea consumului de pungi din plastic. „Acea..

Avantajele străinătăţii, date pe un vis românesc. Cât de profitabilă e o afacere de...

Iahturi luxoase pentru bogătaşii lumii se fabrică la şantierul Mangalia, iar la Galaţi se construieşte cea mai mare navă pentru cercetare ştiinţifică. Ne mândrim cu ingineri şi arhitecţi români bine pregătiţi. Câştigă nu doar salarii pe măsura pricep..

Cazanele Dunării, în caznele lăcomiei. Una dintre cele mai căutate destinații turistice din România...

O plimbare într-o zonă de o frumuseţe răpitoare - Cazanele Dunării - se poate încheia cu o concluzie tristă: setea de îmbogăţire rapidă îngroapă zona, cu potenţial uriaş pentru turism. Preoţii fac afaceri cu ambarcaţiuni, iar pensiuni şi vile ridicat..

Guvernul a aprobat strategia 5G pentru România

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a aprobat, în ședința de joi, Strategia 5G pentru România, prin hotărâre de guvern. Potrivit Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, vor fi create 250.000 de noi locuri de muncă și vor fi create be..

Proiect inedit pe piața imobiliară din România. Cum arată primul cartier de bordeie

Un grup de tineri a construit, lângă Timişoara, un cartier de bordeie. Chiar dacă locuinţele seamănă cu cele folosite în urmă cu sute de ani, iniţiatorii proiectului şi-au propus să le vândă cu până la 75.000 de euro fiecare. Spun că bordeiele, făcut..

Antreprenorul care pune echipa în valoare. La 30 de ani, era „părintele” mai multor...

Unii oameni pot spune că sunt născuţi să facă afaceri. Răzvan Crişan e cu siguranţă dintre ei. La el simţul afacerilor s-a manifestat încă din copilărie, iar până la vârsta de 30 de ani tânărul Răzvan Crişan a reuşit să pună pe picioare un adevărat g..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..