duminică, august 18, 2019

Teodorovici, promisiune de campanie: Românii din străinătate vor putea trimite acasă bani fără niciun...

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat vineri, la o întâlnire cu români plecaţi la muncă în străinătate, că la CEC se lucrează la un produs, ce va fi lansat probabil în luna septembrie, prin care se vor putea trimite bani acasă fă..

Gazoductul BRUA va fi gata abia în decembrie 2020, cu un an întârziere, anununță...

Conducta de gaze BRUA (Bulgaria-România-Ungaria-Austria) nu va fi gata în luna decembrie 2019, aşa cum era planificat până acum, ci abia în decembrie 2020, potrivit raportului financiar al Transgaz, aferent primului semestru al anului, informează Age..

Facebook susține că niciun utilizator european nu a fost vizat de transcrierea mesajelor audio

Reprezentanții companiei Facebook Inc. au informat joi că niciun utilizator european nu a fost inclus într-un proiect care a permis unor contractanți să transcrie mesajele audio ale mai multor membri ai platformei de socializare online, relatează sit..

Întârzieri sau anulări de zboruri. Cum puteți primi banii înapoi

Neplăcerile suportate din cauza anulării sau întârzierii unui zbor vă pot aduce bani. Peste jumătate de milion de români au întâmpinat astfel de probleme anul trecut. Însă puțini au fost cei care au cerut despăgubiri, fie pentru că nu voiau să se com..

USR solicită în instanţă anularea hotărârilor de confirmare a înfiinţării companiilor municipale

USR Bucureşti solicită în instanţă anularea hotărârilor de confirmare a înfiinţării companiilor municipale, susţinând că municipalitatea s-a asociat cu ea însăşi pentru înfiinţarea societăţilor, ceea ce este ilegal, informează Agerpres. „USR Bucureş..

Autostrada de care Guvernului i-a fost rușine. Cei 22 de kilometri dintre Lugoj și...

Circulația rutieră pe cei 22 de kilometri ai lotului 4 de pe Autostrada Lugoj-Deva a fost deschisă, miercuri, după ce CNAIR a preluat de la constructorul spaniol al lotului 3 bucata cu bretelele de acces ale nodului Ilia. Anunțul a fost făcut de comp..

Rezultate financiare pentru semestrul I 2019: Digi Communications N.V. anunță creșterea cu 25% a...

• 575 milioane EUR venituri consolidate la nivel de Grup, în semestrul I 2019 (+ 18% față de sem. I 2018) • 15,5 milioane unități generatoare de venit (RGU), toate serviciile (+ 7% la 30 iunie 2019 față de 30 iunie 2018) • 199 milioane EUR EBITDA a..

Lucrări oprite la drumul expres Craiova-Piteşti și dosar penal pentru constructor. Motivul incredibil

Gata cu munca si pe drumul expres Craiova-Piteşti. Lucrările la primul tronson, de 17 kilometri, au fost oprite la nici trei luni de la start pentru că fermierii care au teren în zonă au făcut plângeri penale constructorului. Începerea lucrărilor s-..

Reportaj BBC despre „drumurile criminale ale României” și protestul #șîeu

Postul BBC Radio 4 va difuza, pe 22 august, un reportaj de 28 de minute despre drumurile „criminale” din România, în condițiile în care țara noastră se situează pe primul loc în Europa în ceea ce privește rata accidentelor mortale de pe șosele. Anual..

Motivul absurd pentru care nu poate fi deschisă circulației autostrada Lugoj-Deva

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, care are o lungime de 22 de kilometri, a fost recpționat însă nu poate fi deschis traficului pentru că recepția lucrărilor la lotul 3 nu a fost finalizată. Pe lotul 3 se află bretelele care ar fi trebuit să descarce..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..