duminică, august 18, 2019

Mesaj dur din partea unui polițist către cei care au asistat la un accident:...

Un polițist de la Biroul de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea transmite un mesaj dur celor care au asistat la un accident: „80% din cei opriţi au scos telefoanele să filmeze, 20% să acorde ajutor victimelor”, scrie Mediafax. Polițistul ..

Tania: „Au mai venit oameni cu 1 LEU, 2… Nu vă mai uitați ciudat,...

În România trăiesc peste 800 de mii de persoane cu dizabilități. Cu toate acestea, nu știm cum să le tratăm și cum să le creăm condiții. Mărturie stau poveștile lor. Urmăriți un nou episod din campania „România NEbunului simț” despre problemele cu ca..

Începând de luni, se dau câte 6.500 de lei românilor care doresc să îşi...

Românii care vor să caseze mașinile vechi și să cumpere unele noi au la dispoziție, începând din 19 august, un nou pachet de 20.000 de vouchere prin programul Rabla, a informat Administraţia Fondului de Mediu. Persoanele fizice care vor să-şi caseze..

Anchetă în Vrancea, după ce un operator 112 i-ar fi spus unei fete că...

Polițiștii din Vrancea au început o anchetă, după ce o operatoare de la serviciul de urgență 112 i-ar fi spus unei tinere că nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistență. Fata sunase pentru a anunța că a fost șicanată în trafic de mai mulți..

Explicații pentru activitatea telefonului Luizei Melencu pe grupul de WhatsApp

O informație tulburătoare a apărut astăzi în legătură cu ancheta de la Caracal. Azi-noapte, pe la ora 1:00, telefonul Luizei Melencu a raportat activitate pe grupul de WhatsApp al prietenilor. Una dintre colegele fetei dispărute în luna aprilie a fos..

Ce răspund copiii când sunt întrebaţi ce ştiu despre bunul-simţ

Felul în care mergem pe stradă, modul în care salutăm sau în care ne comportăm în familie și la serviciu spun ceva despre noi. Deși nu ne dăm seama, fiecare gest al nostru conteaza și îi influențează și pe ceilalți. Ce înseamnă să ai bun simț în ziua..

Ministerul Finanțelor modifică modul de acordare a premiilor la loteria bonurilor. A luat decizia...

Ministerul Finanțelor modifică modul de acordare a premiilor la loteria bonurilor fiscale, după ce a constatat că actualul sistem favoriza desemnarea drept câștigătoare a bonurilor cu valori mari, de peste 100 de lei. Datele statistice referitoare l..

Adormirea Maicii Domnului. Semnificația zilei, tradiții, obiceiuri și superstiții

Adormirea Maicii Domnului (Sfânta Maria Mare), marcată pe 15 august,este una dintre cele mai importante sărbători creştine, iar, pentru români, este şi ocrotitoarea marinarilor. ”Sărbătoarea Sf. Mării este şi ea un hotar” potrivit volumului ”Spaţiul ..

VIDEO. Șicanele în trafic, un moft cu consecințe grave. Șoferii sunt greu de pedepsit

Vieți puse în pericol pentru un moft. Aşa se traduc şicanele şoferilor ce duc, în 80% din cazuri, la accidente, unele foarte grave. S-a întâmplat și luna trecută atunci când un şofer a frânat în repetate rânduri în faţa unui TIR încărcat cu marfă. Şo..

Fiica lui Dincă: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert. În...

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că nu o să-și ierte tatăl, dacă va fi găsit vinovat pentru crimele din Caracal, și a adăugat că acesta nu a fost niciodată un om violent, de aceea familia a fost șocată de acuzațiile care i se aduc. „E distrusă (m..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..