duminică, august 18, 2019

Vești de la Guvern despre Spitalul Regional de Urgență din Cluj

Ministerul Sănătății a anunțat vineri că studiul de fezabilitate pentru Spitalul Regional de Urgență din Cluj a primit undă verde. Noua unitate medicală va fi ridicată în comuna Florești și va avea 849 de paturi. Investiția de la Florești se ridică ..

Se caută soluţii pentru Spitalul din Săveni, unde niciun medic nu vrea să se...

Autoritățile din Botoșani caută soluții pentru reorganizarea Spitalului din Săveni, după ce niciun medic nu s-a prezentat la concurs pentru ocuparea posturilor disponibile. Unitatea se confruntă cu o criză de medici după ce anul trecut patru doctori ..

Comisia de etică a spitalului din Sibiu, după decesul femeii operate de pietre la...

Femeia de 31 de ani care a murit după o operaţie de scoatere a unei pietre la rinichi, făcută la Spitalul din Sibiu, a primit tratament corespunzător, a conchis Comisia de etică a unităţii sanitare. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Spit..

Anunțul CNAS cu privire la sistemul cardului de sănătate

Începând de marți, 6 august, a fost reluată funcționarea Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate (PIAS), anunță Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX. Astfel, conform reglementărilor lega..

Prima sancțiune aplicată după ce un primar din Botoșani a murit pe holul spitalului...

Spitalul Județean Mavromati din Botoșani, care are în subordine secția din orașul Săveni, a fost amendat cu 5.000 de lei după ce primarul din Vorniceni a murit pe holurile unității. Camera de gardă de la Săveni fusese închisă din cauza lipsei de medi..

Problema cardurilor de sănătate nu s-a rezolvat. Sunt blocate de mai bine de o...

Blocat în urmă cu mai bine de o lună, cardul de sănătate nu funcționează nici acum. Medicii de familie spun că nu pot folosi sistemul informatic, deși reprezentanții Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au anunţat că defecţiunea a fost parțial re..

O femeie de 31 de ani a murit în urma unei operații de scoatere...

Anchetă la Spitalul Județean din Sibiu după ce o femeie de 31 de ani a murit în urma unei operații de scoatere a unei pietre la rinichi. Soțul acesteia dă vina pe medici. De cealaltă parte, reprezentanții spitalului spun că pacienta avea o afecțiune ..

TVA de peste 6.000 de lei pentru medicamente oncologice importate. Asociație: „Incompetenţa trebuie premiată”

Asociația "Dăruieşte viaţă" reclamă că a plătit TVA de peste 6.000 de lei pentru medicamente oncologice pe care statul nu le asigură pacienţilor români. Tratamentele erau cumpărate din Austria și Ungaria și au fost taxate la graniță cu 9%, spun Oana..

IT-iștii se oferă să repare voluntar sistemul cardului de sănătate: „Nu pare că se...

Mai mulţi IT-işti din Bucureşti vor să ajute CNAS să repornească sistemul informatic. Autorităţile au promis că vor rezolva problema şi au cerut demisia preşedintelui CNAS şi al purtătorului de cuvânt, care a spus că „oamenii mor si cu, si fără siste..

MApN: Institutul Cantacuzino a început pregătirea pentru producția de vaccin gripal

Institutul Cantacuzino a început pregătirea personalului pentru producția de vaccin gripal, iar procesul de instruire continuă „până la atingerea nivelului de performanță”, informează MApN. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară..

Stay connected

860FaniÎmi place

Latest article

Un an de la prăbușirea podului Morandi. Nimeni nu a fost tras la răspundere...

Un simbol al moştenirii inginereşti a Italiei s-a prăbuşit acum un an. Podul Morandi din Genova s-a prăbuşit în august 2018, ucigând 43 de oameni, între care doi români. A distrus case şi a dezrădăcinat familii care trăieseră sub el zeci de ani. Podu..

INTERVIU. Kira Hagi vorbește despre familia ei și filmul dur în care joacă: „Tulburător!”

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. A făcut actorie la New York și Londra și în curând o vom putea vedea pe ecrane într-un film românesc. E un film dur, „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, un film d..

Oglinda care probează haine în locul nostru. Cum se schimbă industria de retail în...

Industria de retail va suferi schimbari drasice odată cu noile tehnologii, cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Cu toții mergem la cumpărături! Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu tot ajungem în magazine să ne cumpărăm câte ce..