Cristina Neagu a devenit cel mai bine plătit bugetar din România

0
2

Cea mai bună jucătoare de handabal din lume, Cristina Neagu, este cel mai bine plătit bugetar din România. Supranumită „Messi din handabal”, Neagu a cerut 21 de mii de euro, dar, până la urmă a semnat prelungirea de contract cu CSM pentru 18 mii de euro.

Cristina Neagu a semnat oficial noul contract cu CSM București. Va juca la fosta campioană a României până în 2021 și promite că trofeele vor reveni la formația bucureșteană, după întoarcerea sa pe teren.

Cristina Neagu, CSM București: De fiecare dată când am spus că vreau să revin mai puternică, nu am spus-o ca să demonstrez cuiva ceva. Nu… În primul rând am vrut să-mi demonstrez mie că pot să ajung din nou să joc la cel mai înalt nivel, și am și făcut-o. Cu siguranță că sunt în continuare lucruri pe care vreau să le obțin. Îmi lipsesc încă trofee ale Ligi Campionilor…

Desemnată de patru ori „Cea mai bună jucătoare a lumii”, Neagu are în palmares un singur trofeu al Ligii Campionilor – câștigat în 2015, când evolua la Buducnost Podgorica.

Sursa: Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here