Politica de confidentialitate

Stiri247.com pune mare preț pe protejarea confidențialității utilizatorilor săi. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri. Prin utilizarea site-ului Stiri247.com, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

1. Informații colectate
a. Informații personale: În timpul utilizării site-ului, putem colecta anumite informații personale, cum ar fi adresa de e-mail sau numele, în cazul în care acestea sunt furnizate voluntar de către utilizatori prin intermediul formularelor de contact sau alte mijloace similare.
b. Informații de navigare: Site-ul nostru poate colecta automat anumite informații de navigare, cum ar fi adresa IP, tipul de browser utilizat, paginile vizitate și ora și data accesului.

2. Utilizarea informațiilor colectate
a. Utilizăm informațiile personale furnizate de utilizatori în principal pentru a răspunde la solicitările acestora, pentru a oferi servicii personalizate și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul Stiri247.com.
b. Informațiile de navigare sunt utilizate în scopuri statistice și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și conținutul site-ului.

3. Divulgarea informațiilor
a. Stiri247.com nu va vinde, închiria sau transfera informațiile personale ale utilizatorilor către terțe părți fără consimțământul lor explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legea sau în cazurile de urgență pentru protejarea securității utilizatorilor sau a site-ului.
b. Putem dezvălui informații aggregate sau anonime despre utilizatori în scopuri de analiză și marketing, fără a dezvălui identitatea individuală a utilizatorilor.

4. Securitatea informațiilor
a. Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale utilizatorilor și să utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora.
b. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigură. Prin urmare, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise sau stocate prin intermediul site-ului Stiri247.com.

5. Legături către alte site-uri
Site-ul Stiri247.com poate conține legături către alte site-uri web care pot avea politici de confidențialitate diferite. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri și vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site web vizitat.

6. Modificări ale politicii de confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat ce este publicată pe site. Utilizarea continuă a site-ului după modificarea politicii de confidențialitate constituie acceptarea dvs. a modificărilor.

7. Contact
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact.

Prin utilizarea site-ului Stiri247.com, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Acest site folosește "cookies". Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.